Μενού


1 2 3 4 5 6 7 8 9
sort by:
Όνομα
Πόλη
reviewer
  • 22-05-2024
  • Masha
  • City:Αθήνα
  • Παρουσιαστικό0.5 / 10
  • Υπηρεσίες:0.5 / 10
  • Επικοινωνία:0.5 / 10
  • Reviewer:siou111
  • Φιλί:Όχι
  • Στοματικό:Δεν ξέρω
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Παθητικός
  • Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
  • Στήθος:Δεν ξέρω
  • Extra Ball:Δεν ξέρω
  • Φωτο:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop

22-05-2024

i did try to meet her! i did write her in 2 phone apps and from my 2 phone numbers! no answer in both! she just blocked me! of course without answer!without any reason or know me (never meet her before!)! she have big issues! i cant think anything else! just stay away!angry

More...
  • 22-05-2024
  • VALENTINA DE
  • City:Πάφος
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:Nick
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Yes, swallow
  • Σεξ:Κτηνώδης
  • Πρωκτικό:Ναι
  • Στήθος:Σιλικόνη
  • Extra Ball:Δεν ξέρω
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

22-05-2024

Valentina De. Καβλα, Υπέροχη, φανταστική, ο πόθος του κάθε άντρα. Οι φωτογραφιες της την αδικούν ειναι πολύ πιο όμορφη από κοντά και κορμι ατελείωτο. Έχω περάσει υπέροχα μαζί της αφού ήταν το απόλυτο gfe και pse μαζί. Ξερει την δουλειά και το απολαμβάνει αυτό κάνει, αφού με είχε τρελάνει από το πρώτο πρώτο λεπτό της συνάντησης μας μεχρι και το τελευταίο.
Η κοπέλα είναι 10+
Σίγουρα

Valentina De. Wonderful, fantastic, every man's desire. she is much more beautiful than her photos and has an endless body. I have had a great time with her since she was the ultimate gfe and pse together. He knows the job and enjoys what he does, since she made crazy from the first until the last minute of our meeting.
The girl is 10+.
She is in my favorites
See you soon babe

More...
  • 22-05-2024
  • Manu
  • City:Ρόδος
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:Koststs
  • Φιλί:Χωρίς γλώσσα
  • Στοματικό:Με προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Παθητικός
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Σιλικόνη
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

22-05-2024

Εχω να πω αυτην η κοπελα θα μου μεινει αξεχαστη οπως ειναι στις φωτο ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα και πολυ καλυτερη με απιστευτο σωμα που εμεινα αφωνος πληρωσα για μια ωρα και δεν το μετανιωσα οποιος το σκεφτεται σας το λεω εγω μην το σκεφτεστε καν πολλα φιλια maya θα σου ξαναστειλω αν περασεις ροδο

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • Sofia
  • City:Ρόδος
  • Παρουσιαστικό5.0 / 10
  • Υπηρεσίες:4.0 / 10
  • Επικοινωνία:4.0 / 10
  • Reviewer:hilohi
  • Φιλί:Χωρίς γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Μέτριο
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Δεν ξέρω
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop

22-05-2024

Stay away!!! 230euro to the 🗑 She is not the girl in the photos anyway!!! Her breath smells cigarette, also her body. Her teeths are strange i though it was black ? I dont know. We didn't meat at all. He argued when I bite her nipples! The only good think was the blowjob ! And the fact from behind! I came ones and I left as a gentleman! Very disappointing booking !

More...
  • 22-05-2024
  • Carol
  • City:Λάρνακα
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:Healer
  • Φιλί:Όχι
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Κτηνώδης
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Δεν ξέρω
  • Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

22-05-2024

The girl is like in the photos. Nice body, sexy voice, very good blowjob. Satisfied from this beauty I will visit her again for longer. Don't miss her

More...
  • 22-05-2024
  • Janet
  • City:Θεσσαλονίκη
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:takisasus
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Σιλικόνη
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

07-02-2024

Πολύ ευχάριστη και πρόθυμη κοπέλα. Είχε διάθεση για αγώνα και δεν ήταν τελείως τυπική διαδικασία. Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • Janet
  • City:Λάρισα
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:Vasilyi
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Ναι, το φτύνει
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Δεν ξέρω
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

19-05-2024

we have met already few times with this beautiful lady, i would rather choose her than ten new ones ,Janet is amazing beauty and her service top😜 I am delighted,she will dress up in different costumes,nurse,latex,schoolgirl,teacher,what kind of fantasy will come in head,she is very active in bed and turns on from half a turn,professional blowjob,she has a very hot mouth ,you dont want to stop there, i will come again and again,i have a lot of fantasies baby😍

More...
  • 22-05-2024
  • ELENA
  • City:Βόλος
  • Παρουσιαστικό6.0 / 10
  • Υπηρεσίες:4.0 / 10
  • Επικοινωνία:4.0 / 10
  • Reviewer:Georgios1986
  • Φιλί:Όχι
  • Στοματικό:Με προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Μέτριο
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
  • Φωτο:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop

22-05-2024

το κορίτσι δεν φιλάει.. προσπαθεί να πάρει πίπα χωρίς προφυλακτικό με το ζόρι,πίπα με προφυλακτικό κάτι πήγε να κάνει ..όχι τέτοια γυναικάρα που φαίνεται στα βίντεο.. το στηθος της ναι φυσικό καλοσχηματισμένο μεχρι εκει ομως...συμφωνήσαμε μια ώρα ,τελείωσα περίπου στο μισάωρο μια φορά και έφυγα ..για μένα πεταμένα λεφτά..

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • Camila
  • City:Πάτρα
  • Παρουσιαστικό7.0 / 10
  • Υπηρεσίες:2.0 / 10
  • Επικοινωνία:2.0 / 10
  • Reviewer:Dalex79
  • Φιλί:Όχι
  • Στοματικό:Με προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Μέτριο
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Δεν ξέρω
  • Φωτο:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop

21-05-2024

Πετάμενα λεφτά!!
Εμφανισιακά είναι αρκετά καλή αλλά από υπηρεσίες τραγική!!!!
Πραγματική αγγαρεία για αυτήν.
Κριμα διότι το συγκεκριμένο γραφείο έχει εξαιρετικές κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίες

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • ANGELINA
  • City:Ηράκλειο
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:Chqman2024
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Στο πρόσωπο
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

21-05-2024

Μια πανέμορφη φυσική κοπέλα όχι με ψεύτικε βυζια όλα πανό της φυσικά . Πέρασα μια ώρα φανταστικά μαζί της σαν να πέρασα με μια πρώην μου κορμί βελούδινο μουνακι δεν χορταίνεις να το γλύφεις κολος απίστευτος δεν έχω κάτι κακο να πω ήταν όλα από την αρχή μέχρι το τελος τέλεια …

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • ANGELINA
  • City:Ηράκλειο
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:Rethymno69ma...
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

21-05-2024

Εντυπωσιακη γυναίκα,περιποιημένη και σου δίνει την εντύπωση από τη πρώτη στιγμή ότι θα περάσεις καλά..πολύ δυνατή στο 69 με φτυσίματα,κουνήματα λεκάνης και τρίψιμο του μουνιού της στο πρόσωπο μου..τη πήρα στα όρθια φορώντας τις γόβες και τελείωμα στο στόμα της να με κοιτάει οπως της είχα ζητήσει..στο δεύτερο γύρω κάναμε εναλλαγή πολλών στάσεων με ωραία βογκητά από μεριάς της..αντέχει στο σφυροκόπημα και το απολαμβάνει..επικοινωνία άψογη..

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • Nicole
  • City:Πράγα
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:TheJBB1
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

20-05-2024

Wow! Nicole is an amazing girl. Beautiful, interesting, fun to speak with, and simply tremendous in bed. I loved every minute I spent with her and would happily meet her again.

More...
  • 22-05-2024
  • juliette
  • City:Αθήνα
  • Παρουσιαστικό8.0 / 10
  • Υπηρεσίες:8.0 / 10
  • Επικοινωνία:8.0 / 10
  • Reviewer:malones
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

02-04-2024

Καθαρόαιμο κούρσας. Μόνη διαφορά η ηλικία. Μάλλον είναι κάπου στα 35.
Είναι καυλιάρα και ζει την όλη φάση. Περιποιημένη και πεντακάθαρη με επιδερμίδα που θέλεις να γλύφεις για ώρες.
Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ Αθήνα.

Translate To English More...
  • 22-05-2024
  • JULIA VIP
  • City:Λουξεμβούργο πόλη
  • Παρουσιαστικό9.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:PeterB
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Ναι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

20-05-2024

I wend to Julia, expected to see the lady as in the photos, but it is more, i met the thought of the person, which is particularly beautiful, “inside” too.

She receives in a beautiful and very hygienic setting,
we clicked quite quickly and well,

if you want to meet an explosive vamp, don't bother you will be to the wrong place, if you want a nice civilized encounter, you will find the right lady.

All promises made were correct, Julia did her utmost to get to know people and this made the meeting particularly unique and fun, Julia has a good knowledge of people, culture, is very polite, well educated & is social. all this makes her exclusive.
👍

More...
  • 22-05-2024
  • Eva
  • City:Auckland
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:joedaniels
  • Φιλί:Χωρίς γλώσσα
  • Στοματικό:Δεν ξέρω
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Κτηνώδης
  • Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Δεν ξέρω
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

18-05-2024

I had a Wonderfull time with Eva!!! pictures are real and even more beautifull in perso... of course Im planing to visit her again when I get back to Barcelona...till next time beautiful...!😉

More...
  • 22-05-2024
  • MOLLY GLAMOUR
  • City:Αθήνα
  • Παρουσιαστικό5.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:sonaht
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Κτηνώδης
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop

21-05-2024

H Molly δεν ειναι το συνηθησμενο εσκορτ που θα αρεσει σε ολους, εχει πολλα κιλα συν αλλα και εκπληκτικες φυσικες βυζαρες. Φυσικα θελει συστασεις γιατι δεν ειναι ευκολο να παρεις γκομενα αν ξερεις οτι εχει αυτην την εμφανιση αλλα μην ανησυχειτε, ξερει να αποδωσει την αξια της με πολυ καλο τροπο, τοσο καλο που ακομα και επαναληψη θα ζητησετε.
Η πρωτη μας επαφη ειχε φυσικα την εκπληξη μου λογο του θεαματος αλλα και το ομορφο συναισθημα που μου προκαλεσε το γλυκο της ψαμογελο. Οι βυζαρες απιστευτες, ειναι το ονειρο του βυζολαγνου και πιστεψτε με μπορεις να της κανεις οτι θελεις γιατι εχει πολυ καλες αντοχες.
Το σωσιαλ ειναι επισης δυνατο της σημειο, εχει χιουμορ αλλα παντα στο μυαλο της και πανω απο ολα εχει το σεξ, ειναι ακομα πιο εθισμενη και απο μια βουλιμικη με το φαι. Ηρθε η ωρα να μου αποδειξει την αξια της με τα φιλια αρχικα, με συνεπηρε η γκομενα, η γλωσσα της αρχισε να κανει ηδη τα κολπα που θα ακολουθουσαν στο στοματικο. Αν θελεις απλετα φιλια ειναι ισως η καταλληλοτερη αλλα η αληθεια ειναι πως χανεις τον χρονο σου γιατι στο τσιμπουκι τα κανει ακομα καλυτερα τα κολπα. Πιπα απο χοντρη που λενε.. η καλυτερη πιπα της πιατσας με πολυ προστυχια και αντοχες για mouthfuck.
Μετα ακολουθησε το σκληρο γαμησι που ηθελα να της κανω απο την πρωτη στιγμη που την ειδα. Εχει αντοχες και για σκληρο τριπλο γαμησι, να την γαμανε πιπα κωλο μουνι. Εχει φαει τονους πουτσας, αυτο μπορεις να το καταλαβεις αλλα της αρεσει παρα πολυ, ειναι ιδανικη για πουτανα. Καναμε μονο πισοκολλητο και η συμμετοχη της ηταν απιστευτη απλα... Το καλυτερο μου γαμησι για φετος με την γκομενα αυτη και στον δευτερο γυρο συνεχισε την ιδια καλη δουλεια.
Τετοιες γυναικες υπαρχουν για να σου θυμιζουν τι παει να πει σεξ... απο καθε πλευρα.

Translate To English More...
  • 21-05-2024
  • Sofia
  • City:Θεσσαλονίκη
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:george52
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Όχι
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

21-05-2024

Ο ορισμός του escort,σωστή και πολύ δοτική σε όλα!! Μου χάρισε μια ξεχωριστή νύχτα τόσο στο σεξ όσο και στο σοσιαλ που είχαμε! Πολύ καθαρή και καλοντυμένη με ωραία σέξι εσώρουχα.
Στα του αγώνα τώρα πολύ πάθος, πολλές εναλλαγές στάσεων και φωνούλες αληθοφανής με ωραίες εκφράσεις προσώπου,μουνάκι ποίημα σε άρωμα και σχήμα στενό με τελεία αίσθηση.
Περάσαμε ένα υπέροχο δίωρο κάνοντας τα πάντα .Από τις λίγες καλές περιπτώσεις!
Είναι πλέον στα στάνταρ μου.Απλά ανυπομονώ την επόμενη συνάντηση μας η οποία θα είναι σύντομα😘😘

Translate To English More...
  • 21-05-2024
  • Kate
  • City:Λεμεσός
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:jeff
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Ναι, το φτύνει
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

21-05-2024

A really good escort who knows how to keep her clients happy.
She is great at getting back to you in a good time, she knows what she's doing in the bedroom. She does everything that I need her to, which is super hot... We feel very much on the same page when it comes to all of that. She is a lot of fun to be around, and is always smiling and in a good mood.

More...
  • 21-05-2024
  • Kitty
  • City:Λεμεσός
  • Παρουσιαστικό10.0 / 10
  • Υπηρεσίες:10.0 / 10
  • Επικοινωνία:10.0 / 10
  • Reviewer:amro111
  • Φιλί:Με γλώσσα
  • Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
  • CIM:Ναι, το φτύνει
  • Σεξ:Ενεργό
  • Πρωκτικό:Όχι
  • Στήθος:Φυσικά
  • Extra Ball:Πολλαπλές φορές
  • Φωτο:Πραγματική εικόνα

20-05-2024

An absolutely stunning lady. Very hospitable. Greeting you in an outfit of your choice. Catering to your every need. With a sexy body and beautiful smile you won't be disappointed.. shower and fresh towels if required. Never felt rushed the whole time. Pure bliss. If she'll have me - I'm booking again for sure. 10 out of 10.

More...
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ευρώπη

(332)
(116)
(117)
(219)
(1022)
(278)