Menu


Read escortgirls.eu reviews to learn more about our lovely girls

1 2 3 4 5 6 7 8 9
sort by:
Name
City
reviewer
  • 25-09-2022
  • CRYSTAL VIP
  • City:Athens
  • Looks8.0 / 10
  • Services:8.0 / 10
  • Communication:8.0 / 10
  • Reviewer:assandpussy
  • Kiss:No
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:10% fixed in Photoshop

23-09-2022

Το ραντεβου μας κεντρο Αθηνας σε ξενοδοχειο που μου αρεσει.
Μετα απο αρκετα ραντεβου εχω να πω οτι το γραφειο ειναι πολυ συνεπες αλλα αυτην την φορα ειχαμε καθυστερηση χωρις να ειδοποιηθω, τελικα οταν εστειλα μηνυμα ζητησανε συγνωμη και η κοπελα ηταν ηδη στον διαδρομο πριν το δωματιο μου.
Εμφανιση οπως φωτογραφιες.
Καλο μεγεθος βυζιων και ωραια απο αισθηση.
Ο πισινος επισεις ωραιος, φανταζομουν face sitting απο την πρωτη στιγμη.
Καθαρη και περιποιημενη σε συνολο, δεν ειδα κατι ασχημο ουτε περιεργη μυρωδια.
Ευγενικη ειναι αλλα δεν ξερει αγγλικα οποτε δεν μπορεις να πεις πολλα.
Εξωστρεφης σαν χαρακτηρας και ετσι βγαινει και το προγραμμα της.
Δειχνει προθυμια να περασει καλα και ταιριαξαμε στο σεξ.
Δεν δινει φιλια στο στομα αλλα κανει ακαποτη και δεν κλεβει χρονο.
Η πιπα της πολυ καλη και στο γαμησι εχει αντοχες αλλα και καβαλει υπεροχα.
Κωλο δεν δινει, αν εδινε θα τα εσκαγα για τον δικο της, καθε αρσενικο θα το εκανε μαλλον...
Δεν το αποκλειω να βρεθουμε και ξανα, τα αξιζε τα λεφτα...

More...
  • 25-09-2022
  • Marinna
  • City:Larnaca
  • Looks10.0 / 10
  • Services:2.0 / 10
  • Communication:2.0 / 10
  • Reviewer:Lefko197
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:With condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Don't know
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

24-09-2022

Arrived at the meeting point and had me waiting 10 mins outside before she responded to my msgs. Initially i asked in messages if she does cim/cif and she responded that it was possible when i asked how much she said 150 for 1 hour. I go there and then she changes everything. Firstly she doesn't speak any English so communication was not that great. She says that bj is only with condom and that she doesn't do cim. She starts giving me bj and after a while i cum quite early. After that she tells me that if i want to go again that i had to pay 20 more euro. She charges 1 hour 150 for 1 time. And lastly she spends alot of her time on her phone. she was giving me bj and she stopped to send a msg. I would not recommend this girl even though she is extremely attractive and has an amazing ass

More...
  • 25-09-2022
  • Evelyn
  • City:Amsterdam
  • Looks1.0 / 10
  • Services:1.0 / 10
  • Communication:1.0 / 10
  • Reviewer:hungmai210
  • Kiss:No
  • Blowjob:Don't know
  • CIM:No
  • Sex:Passive
  • Anal:Not available
  • Breast:Don't know
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:Not that girl

18-09-2022

This escort is 100% fake and the agency is as dishonest as they come.
I contacted the agency on September 17 for a 2-hour booking starting at 19:00 on September 18. I showed the agency a photo of the real girl I wanted and they made a booking stating a base fee of €350 for 2 hours, although the site says €340 for 2 hours.
https://www.charmingescortsamsterdam.com/escort-girls/Evelyn/
I asked upfront if there were any hidden charges or fees and was told “No , you have blowjob and sex (with condom) + taxi included,” although extra services cost more.
When Evelyn arrived 10 minutes late, she did not look like the girl in her photos (or dress as requested).. I took Evelyn upstairs to confirm the lack of resemblance to her photos before accusing her of anything. Evelyn was Middle Eastern with dark skin and not the White girl in the photos, did not have brown hair, was heavier than shown, and looked older than the 26 years advertised.
After entering my apartment, she demanded €350 upfront, which I paid, and then took an additional €150 for extra services. When I pointed out she was NOT the girl advertised on the site and showed her the site photos, she laughed and claimed the photos on the site were photoshopped, but there is nothing on the site (or in the chat transcript) warning customers that the photos shown were fake and not actual girls.
Evelyn said she would give me €100 back and keep the other €400 to pay for taxi and her time. I reminded her she had not done anything for the €500 paid, and demanded my €500 back in full. She ran out the door at 19:21 without returning any money, thereby confirming her intent to defraud.
I contacted the agency and informed them that the girl I had booked for 2 hours was not the one in her photos, took €500 for services not performed, and left after 10 minutes. I demanded a full refund and was refused, being told “If you call at escorts and you don’t want the girl you have to pay taxi.” There is no text on the website that makes this claim, nor is a taxi price ever mentioned in the chat transcript (other than being included in the €350 base fee), so it is an invention after the fact.
The agency then stated that the escort photos they posted were not real: “If you read carefully the text you will see that it s say the girls looks like pictures and not all are real , so stop pretending that you know the low [sic].” There is no such text on the Charming Escort website, nor is it in the chat transcript, so it is an invented excuse after the fact to justify illegal bait-and-switch activity.
The agency asked how much money Evelyn returned. When I said she returned nothing, the agency instructed her to return and refund me €350 and would withhold €150 for taxi over my objection. When I went downstairs, Evelyn quickly gave money folded in her hand and then walked away without allowing me time to inspect it. I counted it quickly and saw only €190 and called after her to stop. She then threw money on a counter, pointed to it, and ran out the door like a guilty thief, When I picked it up, there was only one €50 note on the counter, so I had received only €240 and not the €350 promised. The complex has security cameras, so I have requested footage of the girl and the transaction to prove she is dishonest.
I contacted the agency again at 19:46, but the agency claimed without proof that Evelyn had repaid €350. I gave them 10 minutes to come back with the rest of the money, but they ignored my request.
In sum, the advertised girl was not the one who showed up (so illegal bait-and-switch tactics, Dutch Civil Code Article 6:193g); I paid €500 for 2 hours of services that were not performed (so breach of contract); and now the agency is asking me to subsidize their fraud by stealing money after the fact.
KVK has no record of them under their name or license number, so the agency is likely operating illegally. Avoid the agency and their girls like the plague if you do not want to be ripped off.

More...
  • 25-09-2022
  • Kira_Vip
  • City:Santorini Island
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:Konstantin97
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:Yes, swallows
  • Sex:Active
  • Anal:Yes
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:Real picture

25-09-2022

Δεν εχω γραψει ποτε κριτικη για escort.Eχω παει με πολλες escort.Αποφασισα να γραψω κριτικη για την Kira γιατι πολυ απλα στην πραγματικοτητα ειναι πιο ομορφη απο οτι δειχνει στις φωτογραφιες.σε αντιθεση με τις υπολοιπες escort γνωστες η οχι που ειναι αλλο απο οτι βλεπουμε.πολυ καθαρη,στιλατη γυναικα,μπορεις ανετα να την πας που γουσταρεις.αν και περασμενη ωρα,συναντηθηκαμε με τα τις 12 το βραδυ ηταν αψογη.αψογη gfe, ψηλη,πολυ πλουσια μαλλια,σωστες αναλογιες σωματος.για sex δεν θα σχολιασω γιατι τα γουστα διαφερουν.παντως θα δειτε κατι πιο ομορφο απο οτι στις φωτο.

More...
  • 25-09-2022
  • Assol
  • City:Rhodes
  • Looks0.5 / 10
  • Services:0.5 / 10
  • Communication:0.5 / 10
  • Reviewer:Ntino59
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Don't know
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:Not available
  • Breast:Don't know
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:Real picture

25-09-2022

Έκανα πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζιτης δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντησηnΔεν ξέρω πώς δουλεύεις..n

More...
  • 25-09-2022
  • Kira_Vip
  • City:Santorini Island
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:Kiros97
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:Yes, swallows
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:50% fixed in Photoshop

24-09-2022

Amazing young lady with positive vibe. She is way more beautiful than her pictures! I was surprised because it is not often 🤣 Kira is polite,smiley and knows her job well! I had an amazing experience with this cutie!

More...
  • 24-09-2022
  • Milena
  • City:Athens
  • Looks8.0 / 10
  • Services:9.0 / 10
  • Communication:9.0 / 10
  • Reviewer:sotos-nl
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:10% fixed in Photoshop

23-09-2022

Με λιγο σπρωξιμο απο το γραφειο αποφασισα να παρω την Milena. Ενω δεν το περιμενα ηρθε ακριβως στην ωρα της και ντυμενη ομορφα. Χαμογελακι και διαθεση καλη θα ελεγα χωρις να πιανω καποια υπερβολη, απλα φυσικη.
Με το τακουνι εχει πολυ υψος και σωμα λεπτο, πολυ καλα κιλα αλλα εχει και καποιες διαφορες απο τις φωτογραφιες θα ελεγα λιγοτερη καμπυλωτη στο σωμα.
Το βυζι καλο φυσικο ο κωλος πιο μικρος και ενισχυμενα χειλη. Νομιζω αυτα περιγραφουν αυτο που ειδα.
Στο σοσιαλ εχει αυξημενες επιδοσεις, ωραιο τροπο να εκφραζεται και οσο θελεις συνεχιζεις την συζητηση.
Ειναι δεκτικη σχεδον σε ολα δηλαδη φιλια με γλωσσα, γλειφομουνι και δαχτυλιασμα στο μουνι, κωλο οχι.
Επειδη μου αρεσε ο τροπος που φιλαει επεμεινα σε αυτο το κομματι και τελικα το ιδιο εκανα και στο γλειφομουνι. Το στοματικο της υψηλου επιπεδου με ζωντανια και επαφη με τα ματια, η κοπελα προσφερει σε συνολο μια gfe εμπειρια η οποια εχει και συναισθημα που και που.
Οταν την φροντιζεις το εκτιμαει και αυξανονται οι επιδοσεις της οποτε ειχαμε και καλο γαμησι σε διαφορες στα στασεις. Ενταση ειχαμε μονο στο πισωκολλητο και εχει καλες αντοχες. Το μουνι της με λιγο τζελ στην αρχη για τον δικο μου πουτσο που ειναι μετριος ηταν μια χαρα σε μεγεθος.
Ο δευτερος γυρος ειχε και καβαλημα, κανει καλη δουλεια και γουσταρει. Η καθαριοτητα της ειναι καλη οποτε οσα ειπα πιο πανω μπορειτε να τα κανετε χωρις δυσαρεστες εκπληξεις.
Δεν ζητησε λεφτα μεχρι την στιγμη που της τα εδωσα, τα εδωσε ολα δειχνοντας εμπιστοσυνη αλλα ειμαι της αποψης οτι θα πρεπει να προπληρωνονται τα κοριτσια αν και το ξεχασα αυτην την φορα.
Αυτα απο εμενα, τα λεμε στην επομενη.

More...
  • 24-09-2022
  • Tatiana K
  • City:Heraklion
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:23revolution
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Brutal
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

24-09-2022

Κάντε μιά χάρη στον εαυτό σας και προτιμήστε την! Σαν υπηρεσίες δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, Θέλει να περάσεις καλά, καταλαβαίνει οτι ο κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, προσαρμόζετα, και το ευχαριστιέται και η ίδια! Γενικά ό,τι καλύτερο! <3

More...
  • 24-09-2022
  • Olga
  • City:Kavala
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:man3434
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

24-09-2022

Επισκέφθηκα την πόλη για δουλειά. Έχω ξαναπάρει από το γραφείο και είπα να δοκιμάσω την Όλγα.

Περισσότερο με τράβηξε το βίντεο της οπότε ήξερα τι θα συναντήσω. Εντύπωση μου έκανε η καθαριότητα της.

Πέρασα πολύ καλά μαζί της. Το πρόγραμμα της είναι περισσότερο GFE παρά PSE. Είχα ανάγκη να ξεδωσω από την δύσκολη μέρα που πέρασα και η Όλγα τα κατάφερε μια χαρά.

Εις το επανιδείν

More...
  • 24-09-2022
  • Beatrice hot
  • City:Alexandroupolis
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:markos-hot
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:Yes, spits it out
  • Sex:Active
  • Anal:Yes
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

24-09-2022

Very beautifull, more than photos...
Young and fresh girl from Brazil.

Πολυ ομορφη, πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες.
Στο βιντεο που κανει διαδρομο σε γυμναστηριο ειναι οπως στην πραγματικοτητα, αλλα απο κοντα ακομα πι ομορφη.
Νεα και φρεσκια κοπελα απο τη Βραζιλια.

More...
  • 24-09-2022
  • Tatiana K
  • City:Rethymno
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:Giovanni_19
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:With condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

16-07-2022

Γενικά δεν γράφω review αλλά η Τατιανα το αξίζει και με το παραπάνω να κάτσεις να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για ένα comment!!! Οι υπηρεσίες τις άψογες!!! Προσωπικά δεν χρειάστηκε να ζητήσω τπτ οτι ακριβώς ήθελα να κάνω μου το πρωτινέ απο μόνη της λες και διάβαζε την σκέψει μου. Εκτός απο τις άψογες υπηρεσίες που σου προσφέρει κατε την διάρκεια τον διαλειμμάτων δεν θα σε κανει να βαρεθείς!!! Ανυπομονούσα για την στιγμή που θα την ξανά έβλεπα ενεργή στο site!!!! Την προτείνω με κλειστά μάτις😘😘😘

More...
  • 24-09-2022
  • Dayane
  • City:Rhodes
  • Looks0.5 / 10
  • Services:0.5 / 10
  • Communication:0.5 / 10
  • Reviewer:Ntino59
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Don't know
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:Not available
  • Breast:Don't know
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:Real picture

24-09-2022

Η κοπέλα θέλει προσοχή ψάχνει μόνο για μαλάκες δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή είναι αλήθεια

More...
  • 23-09-2022
  • Tamara
  • City:Athens
  • Looks9.0 / 10
  • Services:9.0 / 10
  • Communication:9.0 / 10
  • Reviewer:markisiosLOG
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:10% fixed in Photoshop

22-09-2022

Οι κριτικες της κοπελας δεν ειναι λιγες και διαβαζοντας τες αρχισα να καυλωνω, επομενος η επισκεψη ηταν αναποφευκτη για να ξεδοσω.
Ομολογω με δυσκολια καταφερα να συντονισω το ραντεβου με τις δυνατοτητες μου αλλα εν τελει αξιζε οποτε το ξεχναω αυτο το κομματι.
Ραντεβου λοιπον στο ξενοδοχειο στην συγγρου με εμενα να εμφανιζομαι στην ωρα μου και την κοπελα να ειναι στα κεφια της.
Περιληπτικα πολυ ομορφη κοπελα, χωρις τα φιλτρα των φωτογραφιων, πραγματικα στα 23 της χρονια και ομιλητικη ισος λιγο περισσοτερο απο οσο πρεπει.
Με υποδεχτηκε με τα εσωρουχα μονο πανω της και χαμογελο που ηταν κολλητικο και για λιγο ενιωσα να χαζευω...
Ενιωσα ανετα και η κουβεντα μας θα μπορουσε να διαρκεσει πολυ αλλα με ενα φιλι ελαβε τελος. Χωρις παλακα δινει φιλια ατελειωτα και βαθια, το στυλ της gfe στην αρχη αλλα καθως εξελισσεται το ραντεβου το δειχνει ξεκαθαρα οτι το γουσταρει ενα ξεσκισματακι.
Μετα το ντουζακι ξεκινησε με φιλια στο σωμα και τσιμπουκι το οποιο ηταν παραδειγμα προς μιμηση. Η καθαριοτητα της και το θεαμα το κορμιου της με γεμησαν με επιθυμια να γλειφω τα επιμαχα σημεια. Ανοιξε ποδια και απολαυσε ενα γλειφομουνι περιποιημενο με περασμα και απο πισω.
Αφου την ακουσα να αναστεναζει της ζητησα να στηθει στα τεσσερα και υπακουσε αμεσως. Η κωλαρα ειναι ονειρο, το μουνι στενο και η συμμετοχη υψιστη.
Μετα απο το αρχικο αργο μπασιμο εδωσε μερικες μουνιες και ξεκινησα το σφυροκοπημα χωρις δευτερη σκεψη.
Ετριβε το μουνι της σε ολες τι στασεις και τα βογγητα της απολυτος φυσικα. Εχυσα πανω στον κωλο της και μετα απο την απαραιτητη προετοιμασια ξεκινησα δευτερο γυρο. Εχει την ειδικευση στο στοματικο να κανει θαυματα οποτε πιστευω οτι ο δευτερος γυρος σχεδον με ολους θα ειναι σιγουρη υποθεση μαζι της.
Δεν θυμαμαι να ζητησα κατι και να μην το εκανε, ειναι μια περιπτωση που συνδιαζει ολα τα καλα, εμφανιση υπηρεσιες και σοσιαλ.
Αρα και τα 160 τα αξιζει και στην τελικη δεν ειναι μεγαλη διαφορα...
Ευχομαι να περασετε καλα!

More...
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

22-09-2022

Οι φωτογραφιες της μου κανανε το κλικ και αποφασισα να την κλεισω και τελικα βρηκα τον χρονο.
H Αναστασια χωρις υπερβολες ειναι αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες, ενταξει καποιες εχουν λιγο επεξεργασια αλλα αβαφη ειναι ομορφη με καθαρο δερμα εικοσαχρονης ενω στο κορμι ιδια.
Πιο ομορφη απο απο το συνηθισμενο, χαρουμενο κοριτσι και οπως αποδειχτηκε δοτικο στο προγραμμα της.
Κολομβιανη απο καταγωγη, πιο θερμος χαρακτηρας απο τις ρωσιδες που παιρνουμε συνηθως και πολυ καλη στο σοσιαλ.
Τα βυζια της ειναι πιο μικρα απο αυτο που δηλωνει αλλα το μονο στο οποιο εχει υπερβαλει. Απο υψος μια χαρα, ολα σφιχτα πανω της με την ηλικια που εχει φυσικο αλλα οχι αυτονοητο, την εκοψα να γυμναζεται λιγακι για να ειναι σε φορμα.
Απο καθριτητα το ιδιο με την περιποιηση προσεκτικη, συνεπειες, πολυ καλη.
Το οτι ειναι μικρη μην σας ξεγελαει, ειναι ικανη στο επαγγελμα και σε αιφνιδιαζει με πρωτοβουλιες.
Ξεκινησαμε με φιλια που ειχα καιρο να παρω απο τοσο νεαρο κοριτσι... Πανω στο φασωμα που κρατησε λιγακι εχωσα και ενα δαχτυλο στο μουνι της και το δεχτηκε μια χαρα. Στο στοματικο εκανε καλη δουλεια και εγλειψε και μπαλακια αλλα ειναι το σημειο που ακομα θελει βελτιωση.
Απο στησιματα κανει οτι θελεις αλλωστε δεν θελει καποια εμπειρια απλα θεληση και η κοπελα εχει πολυ, θελει ο πελατης να περναει καλα, εγγυημενα...
Αντεχει τον γρηγορο ρυθμο, τον γουσταρει μαλιστα οποτε και τις δυο φορες στο τελος εδωσα πονο.
Διαφορετικα να το πω, ειναι κοριτσι για gfe καταστασεις αλλα και για πιο pse... Σιγουρα θα την δειτε να καυλωνει σε πιο γρηγορους ρυθμους.
Με ολα αυτα που σας περιεγραψα πιστευω να αρκουν για να δειτε αν σας ταιριαζει. Εγω προσωπικα περασα πολυ ωραια μαζι της. Θα την ξαναεβλεπα αλλη μια φορα... Καλη συνεχεια…

More...
  • 23-09-2022
  • Maria
  • City:Athens
  • Looks8.0 / 10
  • Services:8.0 / 10
  • Communication:8.0 / 10
  • Reviewer:lampros83
  • Kiss:No
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:10% fixed in Photoshop

22-09-2022

Καπου διαβασα οτι παραειναι αματουρα και θελει δασκαλακο. Εχω μια ταση να γουσταρω τις μικρες και αθωες αματουρες οποτε εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου για να γινει το ραντεβου.
Θα πω τα βασικα μονο για να μην κουρασω αλλα απο την αρχη σας λεω οτι περασα καλα, ταιριαξε με τα γουστα μου.
Εμφανισιακα δεν ειναι οσο ομορφη φαινεται στις φωτογραφιες αλλα συμπαθητικο και γλυκο κοριτσι που τα σιδερακια την κανουν να μοιαζει με συμμαθητρια που θυμασαι απο το σχολειο.
Οντως ειναι λιγο αφρατουλα αλλα η ολη εικονα για τυπους σαν εμενα ηταν ελκυστικη, βαζει στο μυαλο σου την ιδεα οτι ειναι πρωταρα και απροετοιμαστη γενικα για την δουλεια, εγω το βρισκω καυλωτικο αυτο. Τα βυζια της ειναι καλου μεγεθους και τα ματια που σε κοιτανε στην πιπα με ωραιο χρωμα.
Απο επικοινωνια και διαθεση ειναι πολυ καλη αλλα να μην παρεξηγουμε δεν σημαινει οτι αποδιδει οπως πρεπει, μιλαμε για μια κοπελα που εχει πολλα να μαθει και με αυτο στο μυαλο σας να κρινεται αν σας ταιριαζει. Ειναι δεκτικη σε σχεδον οτι της ζητησεις αλλα δεν σου βγαζει τιποτα προστυχο απλα δεν εχει ωριμασει ακομα τοσο.
Στο σεξ λοιπον με λιγο υπομονη στην αρχη και ακολουθωντας το ενστικτο μου περασα καλα μαζι της. Το τσιμπουκι καλο αλλα τα σιδερακια ενα μικρο εμποδιο για κατι παραπανω.
Δεν θα εχουμε δευτερο ραντεβου γιατι απλα δεν εχω τα χρηματα αυτην την στιγμη.
Καλα να περνατε!

More...
  • 23-09-2022
  • Sofia Greek
  • City:Thessaloniki
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:Alex
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:Real picture

23-09-2022

Όπως στις φωτογραφίες με σώμα γυμνασμενο, καλλιγραμο και σφιχτό. Ωραίο πρόσωπο και μάτια. Το σημαντικότερο απ' όλα ευγένεια και προσαρμοστικότητα στον πελάτη. Σίγουρα θα ήθελα να την ξαναδώ.

More...
  • 23-09-2022
  • Mila
  • City:Heraklion
  • Looks8.0 / 10
  • Services:5.0 / 10
  • Communication:5.0 / 10
  • Reviewer:MrXXXXXX
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Average
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:Real picture

23-08-2022

The meeting took place in Heraklion, this summer. The date is random. She is a naturally beautiful lady. The girl next door could say. Her performance was ok. But guys be aware she changes her name and profiles like shirts!!!!!

More...
  • 23-09-2022
  • Sofia Greek
  • City:Athens
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:srg21
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

20-09-2022

ΜΟΝΟ η ημερομηνία ενδεικτική.
Γράφω μόνο γιατί επιβάλλεται! Το λιγοτερο που μπορούμε να κάνουμε…
Η ΑΠΟΛΥΤΗ!!!
Η καλύτερη σίγουρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!
Τρέμω ακόμα!!
Σε ευχαριστώ για τα ΠΑΝΤΑ και ανυπομονώ για την επόμενη και μεγαλύτερης σίγουρα διαρκείας επόμενη φορά!!!
💘❤️‍🔥💘❤️‍🔥💘❤️‍🔥💘

More...
  • 23-09-2022
  • EVELINA SF
  • City:Limassol
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:johndeep69
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:Yes, spits it out
  • Sex:Brutal
  • Anal:Yes
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

23-09-2022

Evelina is a wonderful woman! She is very beautiful and super smooth hot model body. She is have a amazing character and she is very polite, very good communication and experience. Anal with that incredible ass is so good and perfect! Her blowjob full wet and deep with her beautiful face and this sexy lips! Very clean and super professional I wouldn't ask for more she make me very happy and I enjoyed every moment with her! I will come back for more sex!!! am

More...
  • 23-09-2022
  • Siena
  • City:Santorini Island
  • Looks4.0 / 10
  • Services:3.0 / 10
  • Communication:3.0 / 10
  • Reviewer:Bilblack
  • Kiss:No
  • Blowjob:With condom
  • CIM:No
  • Sex:Passive
  • Anal:No
  • Breast:Silicone
  • Extra Ball:Don't know
  • Photo:50% fixed in Photoshop

21-09-2022

hi ..i want to express my opinion . I made an appointment via message. when the door opened I didn't see what was in the ad ... and asked to leave
Fake photo

More...
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Only one allowed
  • Photo:Real picture

23-09-2022

Συνγαμιστες, η κοπέλα είναι εξαιρετική! Την προτείνω με τα χίλια! Τιμάει τα λεφτά μας! Θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία! Φυσική ομορφιά και τέλεια συμπεριφορά! Δεκτική και συννενοησιμη χωρίς όχι, μη, δεν μπορώ έτσι, πονάω κτλ. Τα φιλιά μου Αλεξάνδρα!winked

More...
  • 22-09-2022
  • Marina
  • City:Heraklion
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:Godlovesme
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:Not available
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

22-09-2022

Marina is the best woman iv dated so far. Communication is really easy as she speaks English very good. Booked a date and when she opened the door for me i was stun by her beauty. She welcomed me with a smile and went straight to bed. Little talk at first to know each other she askes you what you like and what you don't and there we go.. She likes very much to be licked and to be tpuched in her body so spend some time to show your appreciation to this goddess. At sex she is a volcano ready to explode she is very active knows what you want and tells you what she wants so both of you have a hell of an orgasm. Treat her with respect and you wont get disappointed. Kisses baby. Until next time.

More...
  • 22-09-2022
  • NINA VIP
  • City:Athens
  • Looks9.0 / 10
  • Services:8.0 / 10
  • Communication:8.0 / 10
  • Reviewer:servietoros
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

21-09-2022

Ικανοποιημενος απο το γραφειο, κανουν σωστη δουλεια και ειναι ευγενικοι. Την πετυχα με την πρωτη λογω της ωρας που ειχα ελευθερη αργα το βραδυ. Σιγουρα πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες τους, δεν θα μπορουσα να ζητησω περισσοτερο ουτε απο εμφανιση ουτε και απο υπηρεσιες. Εχει ανεση σε οτι κανει που για την ηλικια της δεν ειναι αναμενομενο. Το στυλ της, το ντυσιμο της, και ο τροπος που σπαει τον παγο πολυ μελετημενα, ξερει και καλα αγγλικα... Φιλια στο στομα απλετα και τσιμπουκι με περιποιηση στα παπαρια, στον αντιθετο ρολο γουσταρει και καυλωνει, το μουνι της καθαρο και ξυρισμενο, ευχαριστηθηκα να το γλειφω.
Στο πηδημα απλα ειναι κορυφαια και περναει ο χρονος χωρις να το καταλαβεις με την συμμετοχη που κανει. Ενδιαμεσα ξεχαστηκα για λιγο με την κουβεντα αλλα παιχτηκε και δευτερος γυρος κανονικα. Οι φωτογραφιες της ειναι αληθινες, οποτε ξερετε απο πριν τι θα παρετε. Για επαναληπτικο, θα δειξει, αν την προλαβουμε...

More...
  • 22-09-2022
  • Sofia Loren SF
  • City:Ayia Napa
  • Looks10.0 / 10
  • Services:10.0 / 10
  • Communication:10.0 / 10
  • Reviewer:MarcGER
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture

22-09-2022

Beautiful and really nice girl. Sex was great and I liked spending time with her. I will come back before I leave Cyprus. Girlfriend Material! fellow

More...
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Europe

(77)
(219)
(461)
(84)
(109)
(107)
(590)
(853)
(169)
(7)
(31)
(853)
(1)
(2)
(154)
(220)
(44)
(1074)
(25)
(397)
(152)
(4)
(539)
(188)
(147)

Check escortgirls.eu reviews and see if our service suits you needs

Reviews help others decide on whether the service is for them or not. It is the same with our escorts, you can leave a review and everyone would be able to see how pleased you were. If you are indecisive, the words might help you decide.